2016

Instagram smider ny opdatering med snapchat lignende funktion..

I dag har Instagram fået en opdatering, der kan være med til dele vandene blandt brugerne.

Instagram har med en opdatering introduceret "Instagram Stories". Stories er en ny del hvor du kan dele video og billeder med dine følger, billederne forsvinder efter 24 timer.

Mange vil nok tænke at den del har de hørt om før. Jo, Det er næsten det samme som Snapchat. Snapchat er appen hvor du kan dele billeder og video til dine venner, du kan sende en billede/videobesked til dine venner og den er væk efter 10 skekunder, eller dele i din historie og den forsvinder efter 24 timer.

Med denne opdatering, går Instagram ud med endnu et værktøj der kan skære vandende mellem brugerne. Du kan dele billeder og video som du altid har gjort, med stories har de tilføjet den hurtige billede deling fra snapchat og lavet det hurtigere at live dække din hverdag med dine følger. Så du ikke kun er fast lagt til at dele på din profil.

Hvad synes i om den nye opdatering?

We're so excited about Instagram Stories. Here's what we made today! If you're following us — and you are right? — just tap our profile photo at the top of your app to see what we post every day.

Opslået af Instagram på 2. august 2016

En video slået op af Instagram (@instagram) den
kategorier