2016

Roskilde Garden har haft indbrud, der er stjålet - Sabler, geværer og daggerter..

Når man høre om de 60 glade drenge fra Roskilde Garden, der er med til at sprede glæde med deres optræden og den gode musik.

Men i denne uge fik musikken en anden lyd. Imellem mandag og onsdag har der været ubudne gæster i deres Garderstue på Sct. Jørgen Skole i Roskilde.

Ukendte gerningsmænd har været nede i Garderstuen og stjålet for godt og vel 50.000 kr. uvurderlige genstande, som har meget betydning for Roskilde Garden.

Det drejer sig om blandt andet om tre sabler, tre geværer og to daggerter. Som i kan se her på Roskilde Gardens facebook opslag hvor de efterlyser de bestjålede genstande.

Olav Clausen, Roskilde Gardens nye formand fortæller til SN.dk - "Genstandene er attraper. De er imidlertid af uvurderlig værdi for garden, grundet de høje omkostninger ved fremstillingen af sådanne attraper, men også fordi garden har haft genstandene gennem rigtig mange år. Det er rigtig, rigtig ærgerligt. Genstandene kan absolut ikke have nogen som helst værdi for andre end garden. Jeg håber meget at tingene dukker op igen. Tingene har jo kun værdi for drengene, og vi står og skal bruge dem. Drengene er dybt frustreret over det skete, da de jo er blevet opflasket med, at de skal passe rigtig godt på vores genstande"

Har du viden om genstandene så kontakt enten politiet på 114 eller Roskilde Garden.

Læs Mere Her ->Del gerne... Vi har desværre haft indbrud i vores Garderstue på Sct. Jørgens skole, enten mandag eller tirsdag i denne...

Opslået af Roskilde Garden på 22. juni 2016

Hjælp, hjælp, hjælp. Du skulle vel ikke have set Roskilde Gardens sabler, geværer eller daggerter? Der er stjålet for 50.000 kroner.

Opslået af Dagbladet Roskilde på 23. juni 2016Kilde: SN.dk

Senste:

Et tilfældig indlæg:

kategorier