2016

Alice Cooper og Hollywood Vampires i Fængslet i Horsens med en god omgang 70'er nostalgi..

Rockens megastjerneorkester Hollywood Vampires gæstede i går Horsens i Fængslet, et strømlinet Alice Cooper show med 70'er nostalgi og kun meget små bump hen af vejen.Hvis man ikke kender megastjernen Alice Cooper, er det ham der har dannet Hollywood Vampires, og som samtidig er eneste overlevende blandt alle de døde musikere, der var med i drikkeklubben, som de selv havde navngivet "Hollywood Vampires". Heriblandt kunstere som John Lennon, Jimmy Hendrix, John Bonham, Lemmy Kilmister og mange flere.

Alice Cooper leverede en rigtig god koncert i går, sammen med de to stjerner Johnny Depp og Joe Perry.

Man kalder også bandet Hollywood Vampires for verdens største kopi band, men der er ikke noget negativt ved det. Bandet spillede alt lige fra John Lennon, T-Rex, Led Zeppelin mm. og selvfølgelig også Alice Coopers egen numre. De spillede også en masse numre, som de selv har skrevet i bandet. Alle kopinumrene blev spillet til ære for de døde medlemmer af "Hollywood Vampires".Hvis man så på hvem der var kommet til koncerten i går, var der mange kvinder der var kommet kun for at se Johnny Depp. Johnny Depp er jo single for tiden og der er mange kvinder der gerne vil være i hans hænder.

Der var også kommet mange for at se Alice Cooper som har været på den musikalske scene siden 70'erne. Et stort plus ved hele koncerten er at de spillede til perfektion gennem hele koncerten, man kan godt høre at de er godt spillet sammen hele vejen og Alice Cooper showet kørte på skinner.

Du kan se dem spille Alice Coopers største hit "Schools out" fra i går.

Til koncerten var det danske rockband Blended Brew der opvarmede og fik varmet publikum godt op.
kategorier