2016

Prince er død 57 år - Fundet død i sit hus..

Popmusikeren Prince er fundet død i sit hjem i en forstad til Minneapolis, USA.
Det oplyser hans manager Yvette Noel-Schure til nyhedsbureauet AP.

- Det er med dyb sorg, at jeg bekræfter, at den legendariske, ikoniske kunstner, Prince Rogers Nelson, er død i sit hjem i Paisley Park denne morgen i en alder af 57 år, udtaler hun ifølge magasinet Variety.

Han blev fundet død tidligt torsdag morgen i sit hjem i Paisley Park i Minnesota. Ifølge AP siger en talsmand for sherifkontoret i Carver County, at redningsfolk blev sendt til Princes musikstudie, hvor Prince blev fundet livløs i en elevator. Forsøg på at genoplive ham med kunstigt åndedræt og hjertemassage lykkedes ikke.

Der er indtil nu ingen meldinger om, hvordan Prince er død. Tidligere på måneden sagde Prince, at han ikke følte sig tilpas og aflyste en koncert i byen Atlanta, skriver CNN. Nogle dage senere gav han koncerten, men bagefter nødlandede hans private fly ifølge mediet People for at bringe Prince på hospitalet. Manageren sagde efterfølgende til CNN, at Prince havde det godt og var hjemme.

Her spiller Prince Purple Rain for sidste gang

Sidste gang Prince spillede Purple Rain offentligt var i sidste uge ved en koncert i den amerikanske by Atlanta. Kilppet kan nu ses på Twitter.
Kilde: DR.dk

Senste:

Et tilfældig indlæg:

kategorier