2012
Ses bedst i browseren på din pc eller mac.

Stor burgerkæde åbner i Danmark

Max Burger

Savner du et alternativ til de vante burgerkæder her i Danmark, så kan du til foråret se frem til at en ny burgerbiks åbner deres første restaurant i København.

Det er den populære svenske burgerkæde Max, der nu storsatser på det danske marked. Til foåret åbner deres første restaurant på Gammeltorv ved Strøget i København, og herefter er planen, at den danske Max-division vil åbne flere restauranter i Danmark i takt med, at man får bidt sig fast i danskernes bevidsthed.

Bedste burger i Sverige
På den anden side af Øresund har Max et godt ry blandt de svenske burgerentusiaster. Gennem de seneste 10 år har kæden haft de mest tilfredse burger-kunder i Sverige, og samtidig er Max den mest vindende burgerkæde i alle smagstest hinsidan.

At burgerkæden er populær kan også måles på salgstallene. I sverige sælger de bedre end giganten McDonalds.

Jesper Panduro, der er adm. direktør hos den danske Max-division, er ikke bekymret for at blive mast mellem McDonalds og Burger King. Han er sikker på, at den nye burgerkæde vil blive taget vel imod.

"Værdierne i Max-konceptet er noget, danskerne vil elske og tage til sig," siger han til Huset Markedsføring.

Klimavenlig kæde
Blandt andet går Max-konceptet ud på at udvikle en CO2-neutral og klimavenlig virksomhed. Hvis forbrugerne ønsker det, kan de selv vælge måltider, der påvirker klimaet mindst muligt.

"Vi tilbyder ikke alene Skandinaviens bedste burgere, vi gør også noget godt for samfund og forbrugere. Det føles rigtigt," siger Jesper Panduro.

Ikke højere priser
Det betyder dog ikke, at det bliver dyrere, at spise hos Max, bedyrer Panduro

"Priserne vil være på niveau med vores nærmeste konkurrenter. Vi tror på konceptet og er sikre på, at de danske forbrugere vil få øjnene op for et suverænt produkt," siger han.

Det er meningen, at den danske restaurant skal åbne i marts 2013. Kæden er ejet af familien Bergfoss siden 1968. I alt har kæden 90 restauranter med over 3000 medarbejdere.
Senste:

Et tilfældig indlæg:

kategorier